Hopp til innhold

Middag for 25 kroner

Middag for 25 kroner

Forfatter: Marie Thrane

Tema: hverdag, mat, økonomi

Alder: Ungdom, Unge voksne

Om boka

Billige, sunne og kjappe måltider

I denne kokeboka finner du 52 gode
middagsoppskrifter for studenter med
dårlig råd eller for dem som vil bruke
pengene sine på andre ting.

Oppsettet er luftig og ryddig. Hvert
oppslag har én oppskrift og én illustrasjon.
Oppskriftene har enkle punkt for punkt
framgangsmåter. Hver oppskrift har
en kort innledende tekst.

Illustrasjonene har noen litt forstyrrende
tekstbokser, men de kan du bare ignorere
hvis du vil.

Utdrag fra boka

SPRØ HØNE

4 PORSJONER

restekjøtt fra høne (1/3 høne)
hoisinsaus
pepper
2 ss matolje
4 gulrøtter
1 agurk
frisk koriander
1 lime

  • Riv opp rester av hønsekjøttet i strimer, se side 92 og 114.
  • Stek kjøttet i en varm panne med litt olje så det blir sprøtt,
    ha i et par spiseskjeer hoisinsaus og litt pepper ved slutten av steketiden.
  • Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne strimler, gjør det samme med agurken.
  • Server sprø høne i tacolefser, med gulrøtter, agurk, koriander, lime og mer
    hoisinsaus på toppen.

Boka er en del av: 100-lista

Antall sider: 144

Utgivelsesår: 2020

Språk: bokmål

Hovedkategori: Litt å lese

Egenskap: bilder, luftig layout, mange avsnitt, mange bilder

Sjanger: fakta, kokebok

Forlag: Gyldendal

ISBN: 9788205533691

Lån boka på ditt bibliotek: