Hopp til innhold

Mat på tur

Mat på tur

Forfatter: Erling Kagge

Tema: kropp og helse, mat

Alder: Voksne

Om boka

Liker du å kose deg på tur?

Da er dette boka for deg.

Mat på tur innholder
mange god oppskrifter og turtips.
Rettene er gode og passer for
alle slags turer.
Her finner du mat som er
lett å lage og lett å bære.

 

Oppskriftene er oversiktlige
og lette å følge. Noen sider har tekst på bilde
som kan gjøre at teksten er litt vanskelig å se.
Boka inneholder flotte bilder fra skog og fjell.
 
Erling Kagge kanskje mest kjent som eventyrer.
Han var sammen med Børge Ousland den første til
å gå til nordpolen uten hjelp utenfra.
Han var den første til å gå alene til sørpolen.
Da han nådde toppene av mount everest var han den første til å nå "tre poler". 
 

Utdrag fra boka

Kok potene og skrell dem.
Mos potene.
Bland melkepulveret med 1 dl vann og varm opp.
Rør noen klatter smør i de moste potene og hell den varme melken over.
Rør til mosen blir jevn.
Når potene er ferdig, steker du kjøttet raskt i litt smør i stekepannen over sterk varme.
Server med tyttebærsyltetøy.

Antall sider: 159

Utgivelsesår: 1999

Språk: bokmål

Hovedkategori: Litt å lese

Egenskap: mange bilder

Sjanger: faglitteratur

Forlag: Kagge

ISBN: 9788291769837