Forfatter: Ina-Janine Johnsen
Illustratør: Ina-Janine Johnsen
Tema: kropp og helse, mat
Alder: Voksne
Eltefritt brød - hva er det?
Eltefritt brød er et brød som ikke trenger elting, enkelt og greit. Jim Lahey (som eier Sullivan Street Bakery i New York) introduserte teknikken for verden via The New York Times i 2006, og det førte til at millioner av mennesker nå har en aha-opplevelse på kjøkkenet. En enkel teknikk resulterer i fantastisk brød med et utseende og smak som kan konkurrere med bakerens.
Teknikk
Brødet lages i flere enkle steg, men tar nesten et døgn fra du rører sammen ingrediensene til du har et brød.
Steg 1
Rør sammen ingrediensene.
Steg 2
Dekk til deigen og la den stå på kjøkkenbenken (den trenger ikke stå lunt) i 12-18 timer.
Forlag: Versal
ISBN: 9788281881334